Erbjudande September

Boka på info@hundrehabgotland.se eller SMS 0767730930

Friskvårdsbesiktning 400 kr (ord. 650kr)

Inför tex tävling, jakt säsong eller för den aktiva familjehunden, hur mår min hund? Rör den sig som den ska? Finns det frågetecken du vill ha hjälp att reda ut? Jag tittar på din hund i rörelse, går igenom led för led samt muskulatur.

Intro-sim 200 kr (ord. 500 kr)

Vill du lära din hund att simma? Eller har du en hund som älskar att simma och vill fortsätta med det även i höst? På intro- sim går vi igenom hur du använder bassängen på ett säkert sätt & vad som är optimal träning för just din hund! Simning är skonsam träning och tränar bland annat hundens kondition och rörlighet och är därför en väldigt bra träningsform för den äldre hunden samt om du har en hund som behöver gå ner något kilo. Även hundar med kronisk värk som tex artros mår ofta väldigt bra av att simma.

När du är klar med intro sim bokar du själv din tid när det passar dig bäst på dygnet att hyra lokalen för en trevlig stund tillsammans med din hund!

Intro vattentrask 200 kr

Vatten-trask passar alla hundar oavsett ras, ålder eller storlek, här tränar hunden upp sin styrka, koordination, kroppskontroll samt symmetri!

Har du ex en hund som gör ”hop-sa steg”, pass går eller slänger med fram/bakben kan träningen hjälpa hunden till bättre och mer funktionellt rörelse. Även hundar utan specifika problem mår bra av en varierad träning!

Vi anpassar vattennivå & hastighet efter varje individ lämpar sig därför även till hundar som inte gillar eller som är rädd för vatten.