Massage

Massage har en avslappnade effekt på spända och hårda muskler det ökar också välbefinnandet hos hunden, minskar stress och  frigör endorfiner och oxzytocin. Det ökar också blodcirkulationen i musklerna och stärker immunförsvaret.

Passar alla hundar oavsett ålder

  • den unga hunden lär sig slappna av och ni bygger en fin relation genom massagen, unghunden blir också tränad i hantering som är en viktig del i hundens vardagsträning. Du som djurägare lär dig känna igen din hunds normala tillstånd och kan därigenom också lättare känna när något inte står rätt till och förekomma problem som kanske dykt upp långt senare.
  • den aktiva sport eller arbetande hunden som kräver en kropp i toppform mår bra av regelbundna massage behandlingar för att förebygga skador som kan uppstå i muskulaturen där hjälper massagen till att ge snabbare återhämtning till musklerna, mer energi, förbättrad kapacitet, ökar rörligheten och optimerar hundens träning.
  • den äldre hunden som genom åldrandet får minskad rörlighet i leder samt muskulatur här är effekten av massage att det blir en ökad genomblödning i muskulaturen där näring och syre kommer fram bättre och håller musklerna friska och starka längre. Massage bidrar till att immunförsvaret stärks samt att blodtrycket sänks. Bidrar till en mysig stund med din gamla vän. 

PRIS

1 behandling

 

550 kr

5-kort

 

2400 kr

(480 kr)

10-kort

 

4400 kr

(440 kr)

Rehabilitering och friskvård för din hund